Recull de premsa
Mèdia 08/10/2011

El PP, “Sense programa” o “amb programa” pel 20-N?

'Público' opta pel primer titular i 'La Razón' pel segon. La rebaixa del deute espanyol, la davallada en la demografia catalana i les guardonades amb el premi Nobel de la pau són els titulars d'obertura d'aquest dissabte

Ara
1 min
Público, 8 d'octubre

BarcelonaLa convenció que aquests dies celebra el Partit Popular és un dels titulars principals aquest dissabte, amb perspectives i enfocaments antagònics. Público opta per “Sense programa” i subratlla “els populars no exposen noves mesures” i substitueixen el debat programàtic per la intervenció de 37 oradors. Des de l'òptica contrària, La Razón assegura “Sí que hi ha programa” i cita les propostes en matèria de justícia, sanitat, educació i ETA expressades pels populars. Per la seva banda, l'ABC es decanta per “Rajoy desmuntarà el model judicial socialista” i l'ARA assegura “Rajoy es destapa”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La rebaixa del deute espanyol d'AA+ a AA- també obre algunes portades. El Periódico diu “Espanya baixa nota” i La Vanguardia “Nova rebaixa del deute espanyol per l'eurocrisi”. També en clau econòmica, El Mundo opta per “Els ex caps de la CAM cobraran fins a 360.000 euros de renda vitalícia” i els diaris destaquen l'absorció del Banc Pastor per part del Banc Popular.

Per la seva banda, El Punt Avui és decanta per un altre dels titulars de la jornada, la davallada en la demografia catalana, i titula “60.000 catalans menys”

Les tres guardonades amb el premi Nobel de la Pau són les protagonistes de les imatges a la majoria de portades. El País hi dedica el titular i diu “El Nobel de la Pau premia el paper de les dones en el canvi social”.

Alguns rotatius espanyols també dediquen la imatge de portada a la brutal cornada que ha patit aquest el torero Juan José Padilla aquest divendres.

stats