recull de premsa
Mèdia 14/12/2011

“Villa en venda”, a la portada del diari 'Marca'

Segons el rotatiu esportiu, el Barça posa el 'guaje' al mercat i tres clubs anglesos hi estarien interessats. 'El Mundo' assegura que “Urdangarin va utilitzar una fundació per a nens discapacitats en l'evasió de diners a Belize”

Ara
2 min
Villa està en venda, segons el diari "Marca"

BarcelonaMarca obre l'edició d'aquest dimecres amb el titular “Villa, en venda” i assegura que el Barça hauria posat el jugador asturià al mercat. Segons informa el diari, tres equips anglesos – Chelsea, Liverpool i Aston Villa – estarien interessats amb el guaje, que podria marxar el gener “si arriba una bona oferta”. Mentrestant, l'Sport assegura que Neymar “vol venir” al Barça “aquest estiu”. Segons el diari, Zubizarreta i Sanllehí es veuran avui amb el jugador per parlar del seu futur, a la vegada que Rosell té previst entrevistar-se amb el president del Santos aqquesta setmana. En la mateixa línia, El Mundo Deportivo titula “El somni de Neymar” i seubratlla que “jugar la final contra el Barça” és el desig del crack brasiler.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Més revelacions a la premsa d'aquest dilluns. El cas Urdangarin continua generant titulars i avui El Mundo assegura que el duc de Palma “va utilitzar una fundació per a nens discapacitats en evadir diners a Belice”. Per contra, La Razón titula “Tots amb el rei”, i subratlla que el Congrés s'obre amb una defensa del paper de la corona, i PP i PSOE li ofereixen el seu suport incondicional.

La premsa catalana se centra en la negativa del govern espanyol de pagar els 759 milions de la disposició addicional tercera de l'Estatut a Catalunya i la conseqüent decisió de l'executiu català de portar el cas als tribunals. El Periódico diu “Batalla judicial i política per salvar 759 milions”, La Vanguardia destaca “El Govern alerta de retards en les pagues de funcionaris” i l'ARA rebla “Nadal amb la caixa buida”. El Punt Avui inclou la marxa enrere de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en el veto d'algunes expressions a la cambra i titula “Espanya ens roba (i ara ja es pot dir).

Les declaracions de l'expresident valencià, Francisco Camps, en el primer dia del judici sobre el cas dels vestits de la trama Gürtel és un dels titulars d'obertura a les portades impreses, especialment a la premsa espanyola. Público destaca “Els meus conciutadans voldran que vagi ben vestit” i El País subratlla “Camps declara en el judici que va pagar els vestits, però no aporta proves”.

stats