Recull de premsa

'La Razón' diu que els estudiants valencians van utilitzar “un manual de guerrilla urbana” per increpar la policia

"Cal provocar la policia i semblar ciutadans corrents", titula el diari. Les males previsions econòmiques de Brussel·les amb Espanya, que podria caure en recessió aquest any, és el principal titular d'obertura aquest divendres

'La Razón' encapçala l'edició d'aquest divendres amb el titular: "Cal provocar la policia i semblar ciutadans corrents". Segons el diari, els estudiants valencians van utilitzar "un manual de guerrilla urbana" per increpar la policia durant les mobilitzacions contra les retallades en educació, i assegura que els manifestants van difondre a través d'internet unes "pautes" per enfrontar-se als agents, "quedar com a víctimes i despertar la simpatia de l'opinió pública". El rotatiu també aprofita l'avinentesa per carregar contra els socialistes i afegeix que el PSOE "arenga les protestes", ovaciona el líder del sindicat dels estudiants a les Corts valencianes i diu que "manifestar-se no és incompatible amb l'oposició útil". ' Abc' també parla d'una mà negra a les manifestacions contra el PP i assegura que a Madrid "hi ha quatre-cents professionals dels aldarulls".

Les males perspectives econòmiques de la UE, amb Espanya al punt de mira, són el principal argument d'obertura aquest divendres. ' La Vanguardia' subratlla: "Brussel·les certifica que ve una nova recessió". ' El Punt Avui' destaca: "La UE vol més sacrificis". ' El Periódico' titula: "Recaiguda". L' ARA puntualitza: "Recessió".

A la premsa espanyola, ' Público' afirma: "La UE estreny Rajoy". ' El Mundo' subratlla: "Brussel·les i el BCE, inflexibles amb l'ajust fiscal espanyol". ' El País' assegura: "Rajoy apel·la a la sensatesa dels espanyols davant les noves retallades'.

Més continguts de