Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

La conferència de pau d'Euskadi, “Al servei d'ETA”, segons 'Abc'

'El Mundo', 'La Razón' i l'Abc' carreguen contra els participants de la cimera basca. 'El Mundo' diu “Festival de Sant Sebastià”, i 'La Razón', “17-O: el dia de la infàmia"

L'endemà de la conferència de pau a Euskadi, alguns diaris espanyols es mostren considerablement crítics amb la cita i carreguen, especialment, contra els participants internacionals. L' Abc és el més directe i estampa el titular “Al servei d'ETA” amb una fotografia dels cinc portaveus internacionals de teló de fons, dels quals assegura que “assumeixen en el comunicat final de la conferència-trampa de pau la fulla de ruta proposada per la banda terrorista en l'oferta d'Anoeta”. El Mundo etziba “Festival de Sant Sebastià” i La Razón, “17-O: dia de la infàmia”. Des d'una altra perspectiva més descriptiva, El País destaca que “El fòrum de Sant Sebastià reclama a ETA el final definitiu del terror” i Público opta per “A un pas del final d'ETA”.

A la premsa catalana, els principals diaris també hi dediquen l'obertura. El Periódico diu “Pendents d'ETA”, La Vanguardia “La conferència per la pau insta al diàleg i la fi d'ETA”, El Punt Avui “El final del túnel” i l' ARA “Pròxim pas: desarmament”.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT