Publicitat
Publicitat

UPFRONT 2011

Les televisions dels EUA decideixen al maig el futur de les principals sèries

El dilema de renovar o cancel·lar

Tot i que les sèries viuen amb un ull posat a l'audiència setmana rere setmana, al maig han de superar el seu tràngol important: els upfront . Les cadenes aprofiten aquests dies per presentar de manera oficial la temporada de tardor. És en aquestes gales que anuncien els nous projectes, però també és l'hora límit per matar les sèries que no han acabat de funcionar.

La cadena Fox és una de les que ha sacsejat la seva cartera de sèries de manera significativa. Ha eliminat fins a sis sèries, totes d'acció real, mentre que, en canvi, totes les produccions d'animació ( Los Simpsons , Padre de Familia i Padre made in USA , totes en antena a Catalunya, entre d'altres) es continuaran emetent. I, de fet, ampliarà la nòmina amb una nova temporada (després de 45 anys d'hivernació) de Los Picapiedra. El projecte ha aixecat polseguera, ja que anirà a càrrec del vitriòlic Seth MacFarlane, creador de la irreverent Padre de Familia .

La NBC, per part seva, incorporarà sis drames i sis comèdies noves a la graella. Segons el seu funcionament en audiència, les televisions europees començaran a importar-les de cara als primers mesos del 2011. Una de les que renova és Big Bang , que segueix les aventures d'una tropa de físics amb no gaires habilitats socials.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT