Mèdia 12/10/2011

I els diners de Steve Jobs, què?

Tot i que el matrimoni Jobs mai ha presumit públicament de fer grans donacions, el 'Wall Street Journal' apunta que la muller i hereva de Jobs no abandonarà la seva vessant filantròpica i que la centrarà la integració de joves i infants a través de l'ensenyament

Ara
1 min
Laurene Powell amb Steve Jobs

BarcelonaSteve Jobs va parlar molt poc en públic sobre filantropia ni tampoc va participar en el Giving Pledge, una campanya liderada per Bill Gates i Warren Buffett per aconseguir que multimilionaris es comprometessin a fer donacions generoses a causes benèfiques.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Partint d'aquesta base, la cosa sembla que hauria de continuar així malgrat la mort del fundador d'Apple. Tot i això, Laurene Powell Jobs, vídua de l'empresari tecnològic, sempre s'ha mostrat propera a moviments d'integració de les persones més desafavorides a partir de l'ensenyament, entre d'altres causes.

Davant d'aquesta disjuntiva, el diari Wall Street Journal mostra en un article diversos testimonis que la coneixen de prop, a ella i a les seves accions i donacions. Segons assegura el rotatiu, en la seva edició digital, són sempre "discretes i amb objectius molt determinats".

El primer de ser citat és

Wall Street Journal

stats