Mèdia 09/07/2012

El director de TVE marxa al Grup Secuoya

Després que anunciés que deixava el càrrec fa tres mesos, ara, la web 'Vertele' destapa quin és el seu nou destí professional

Ara
1 min
Santiago González, director de TVE / RTVE

BarcelonaEl director de la televisió pública espanyola marxa per ocupar el mateix càrrec a la productora de Raúl Berdonés, Grupo Secuoya. La seva marxa de la Corporació, anunciada fa tres mesos, forma part del moviment de rostres que hi ha als mitjans públics espanyols després del canvi de govern a Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons confirma 'Vertele' , després de dos anys al capdavant de Televisió Espanyola, González fitxa per la productora com a nou director general, en substitució de Pablo Jimeno.

Creada el 2008, Grupo Secuoya té entre els seus principals línies de negoci la creació i producció de formats d'entreteniment i ficció, l'externalització d'activitats audiovisuals, la prestació de serveis de producció, així com el màrqueting, la comunicació i l'organització d'esdeveniments o la gestió de cobertures ENG a través del web.

Una de les estratègies de futur de Secuoya és incrementar les seves línies de negoci, com la creació de noves companyies, i potenciar l'externalització d'àrees operatives de televisió, un camp en el qual s'espera que Santiago González pugui aportar tot el seu 'know how'.

stats