Premis

Guardons de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual

La Xarxa de Televisions Locals, Ràdio Arenys i TV3, premiats pel seu tractament de la diversitat

Reconeguts els espais El món a les mans i Els cinc cantons. La Comissió de la Diversitat de TVC premiada per la trajectòria

La Mesa de la Diversitat Audiovisual (MDA) va lliurar ahir els seus tercers premis de Foment a la Diversitat en ràdio i televisió. El programa El món a les mans, que produeixen conjuntament a Xarxa de Televisions Locals, l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i la productora Produccions Mínimes ha estat guardonada en la categoria de televisió, en què també s'ha fet una menció especial a l'espai Infoidiomes de Barcelona Televisió.

Pel que fa a la ràdio, el premi ha recaigut en Els cinc cantons, de Ràdio Arenys. Finalment, la Comissió de la Diversitat de TVC ha estat reconeguda per la seva trajectòria de quatre anys promovent la reflexió al voltant del tractament de les temàtiques relacionades amb la immigració i ajudant a fer més visible i a normalitzar la diversitat social a Catalunya.

Els premis s'han lliurat durant les jornades La immigració en l'agenda política i els mitjans de comunicació que organitza la MDA, una plataforma impulsada pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya.

Etiquetes

Més continguts de