Televisió
Mèdia 28/02/2011

L'estrena de Divinity serà finalment demà, un mes abans del previst

El nou canal de Telecinco, dedicat al públic femení, substituirà l'actual Gran Hermano 24 Horas

Albert Castellví
1 min
Pilar Rubio, Sara Carbonero i Marta Fernández van presentar la web 'Divinity'

BarcelonaTot i que Telecinco no n'ha informat oficialment, tot apunta que l'estrena del nou canal Divinity es produirà demà, i no l'1 d'abril, tal com s'havia anunciat la setmana passada. A la web de Telecinco i a la guia de programació de la TDT ja es pot trobar la graella del canal a partir de demà, que estarà formada, de moment, per diverses sèries i telenovel·les i per l'emissió en directe, durant gran part del dia (de 10.00 a 16.00) de tot el que succeeix a l'interior de la casa de Gran Hermano.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, el nou canal substituirà el Gran Hermano 24 Horas, que des de finals de l'any passat ocupa la freqüència que pertanyia a CNN+. En principi, semblava que el canal no es posaria en marxa fins a l'abril, quan estava previst que s'acabés l'actual edició del reality, però finalment s'ha avançat per fer-la coincidir amb el canvi en les freqüències d'alguns canals de la TDT, prevista per demà.

Divinity neix ara com a canal, però des de l'estiu ja existeix com una pàgina web vinculada a la de Telecinco i centrada en temes relacionats amb la premsa del cor, un contingut que tindrà un gran pes en la graella definitiva del nou canal, que s'anirà configurant de mica en mica.

stats