Eduard Fernández, Carmen Machi i Inma Cuesta protagonitzaran la sèrie de Netflix 'Criminal'

La ficció tindrà tres elencs més per als capítols situats a França, Alemanya i el Regne Unit

Eduard Fernández, Carmen Machi i Inma Cuesta encapçalaran el repartiment dels tres capítols de la sèrie de Netflix 'Criminal' que s'ambientaran a Espanya. La plataforma de 'streaming' ha revelat aquest dilluns al matí els noms que formaran l'elenc d'aquesta particular ficció policíaca, formada per dotze històries independents situades en quatre països (Espanya, França, Alemanya i el Regne Unit) i que tindran com a principal nexe d'unió l'espai en què es desenvoluparan les trames, exclusivament a l'interior d'una sala d'interrogatoris. 

A banda del trio protagonista, els capítols ambientats a Espanya comptaran amb la participació d'Emma Suárez, Álvaro Cervantes, Jorge Bosch, José Ángel Egido, Nuria Mencía, Daniel Chamorro, María Morales i Milo Taboada. Aquests tres episodis tindran com a director Mariano Barroso ( tal com ja s'havia anunciat), que en serà també el productor executiu. Alejandro Hernández i Manuel Martín Cuenca en signaran els guions.

Pel que fa a la resta d'entregues, les que corresponen al Regne Unit estaran dirigides per George Kay i Jim Field Smith, i tindran com a protagonistes David Tennant, Hayley Atwell, Youssef Kerkour i Clare-Hope Ashitey. Oliver Hirschbiegel estarà al capdavant dels episodis alemanys, que seran interpretats per Peter Kurth, Christian Berkel, Deniz Arora i Nina Hoss. Finalment, l'equip francès el dirigirà Frédéric Mermoud, a les ordres del qual hi haurà els actors Nathalie Baye, Jérémie Renier i Sara Giraudeau.

'Criminal', produïda per  Idiotlamp   Productions, té com a 'showrunners'  George Kay  i Jim  Field Smith, directors també dels capítols britànics. La sèrie s'ha rodat íntegrament al centre de producció que Netflix té a Madrid, però cada grup d'episodis ha tingut un equip de professionals del país corresponent i s'ha rodat també en la seva llengua. L'estrena mundial de la ficció està prevista per a la tardor. Segons la plataforma, cada episodi de la sèrie presentarà un joc del gat i la rata centrat en "l'intens conflicte mental entre l'agent de policia i el sospitós en qüestió".