Comentaris 17

Una tertuliana de Canal 9 considera que l'educació en valencià és una "ximpleria" que "resta competitivitat"

Rocío Casanova, col·laboradora del programa 'Bon dia Comunitat Valenciana' va reclamar que l'ensenyament de la llengua fos optatiu

L'opinió d'una tertuliana del programa de Canal 9 Bon dia Comunitat Valenciana ha aixecat polseguera. Rocío Casanova, col·laboradora habitual de l'espai, va criticar amb duresa la "insistència dels polítics" sobre la importància de l'educació en valencià o català. "M'irrita una mica, em cabreja i em fa també una mica de pena que estiguin tan empecinados en el tema del valencià i deixin els nens, que realment són els perjudicats, sense els continguts de l'educació", va assegurar Casanova, que considera que a causa d'aquesta "ximpleria" no som "competitius en el món". La tertuliana va qualificar l'educació en valencià d'"imposició", i va reclamar que es convertís en una matèria "optativa".

Arran d'aquestes paraules, s'ha creat un grup a Facebook per exigir a la tertuliana que "demani disculpes per insultar el valencià" Les opinions de Casanova ja havien estat al centre de la polèmica fa uns mesos, quan va justificar que el primer ministre italià, Silvio Berlusconi, hagués pogut mantenir relacions sexuals amb una menor d'edat.

Desplegar contenidos

Més vídeos

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT