Premsa
Mèdia 14/08/2011

'El 9 esportiu' torna al quiosc convertit en publicació independent

Amb la fusió de l''Avui' i 'El Punt' va deixar d'aparèixer encartat en aquests diaris. Després d'uns dies de pausa, avui es torna a publicar

Redacció
1 min
La primera portada del renovat 'El 9 esportiu'

BarcelonaEl 9 esportiu ja torna a ser al quiosc. Després que la fusió d'El Punt i i'Avui, que des del 31 de juliol es publiquen com a una única capçalera hagués deixat l'únic diari esportiu en català, nascut l'1 de gener del 2002, en una situació molt delicada, aquest diumenge s'ha publicat per primera vegada El 9 com a rotatiu independent –fins ara anava encartat a l'interior d'altres diaris, especialment El Punt i l'Avui, i s'havia convertit en la seva secció d'esports– i renovat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els responsables de la publicació el presenten com un diari "de qualitat fet i pensat en català i de referents nacionals", que aspira a convertir-se en "el referent del periodisme esportiu en llengua catalana". Cada dia comptarà amb un mínim de 40 pàgines en color i amb un disseny renovat, de les quals una bona part estaran dedicades al Barça, a l'Espanyol i a tot el futbol català. El diari també assegura que es fixarà en la resta d'esports que es practiquen a Catalunya.

Tots els continguts del diari es poden trobar també a la seva web, www.el9.cat, tot i que per accedir a les informacions cal registrar-se pagant una quota de 36 euros anuals. A la portada de l'edició en paper d'aquest diumenge es pot llegir "Serem nosaltres", un missatge que tant es pot interpretar com a declaració de principis del mateix diari com a la voluntat del Barça de mantenir-se fidel al seu estil en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya davant del Reial Madrid.

stats