Televisió
Mèdia 12/01/2011

Alguns secrets dels personatges d''El barco' només es podran descobrir a través de Twitter

La ficció d'Antena 3 oferirà 'twittersodis' amb trames paral·leles a les que es veuran per televisió

Albert Castellví
1 min
Els protagonistes de la sèrie d'Antena 3 'El barco'

BarcelonaLa nova sèrie d'Antena 3 El barco arribarà dilluns a les pantalles de televisió, però demà ja serà al Twitter. A partir de les 21.00, els personatges explicaran a través de la xarxa social les sensacions prèvies a l'inici de la seva aventura, en el que es convertirà en el primer twittersodi de la sèrie i, de fet, en el primer d'una ficció rodada a l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest primer capítol a la xarxa social, però, no serà cap excepció, ja que cada setmana, una hora abans de l'inici del capítol, els personatges es connectaran a Twitter per explicar aspectes del seu passat que no apareguin a la sèrie i desenvolupar trames paral·leles a les que s'emetin per televisió. Els twittersodis, doncs, no seran substituts ni avanços dels capítols televisius, sinó un complement que aportarà noves dades i noves aventures als seguidors de la sèrie. Els responsables dels missatges apareguts a la xarxa seran els mateixos guionistes, de manera que es garanteix la unitat de l'acció i s'evitaran possibles incongruències.

Els twittersodis es podran seguir des de la mateixa pàgina de la sèrie o a través del perfil a Twitter del vaixell que dóna nom a la sèrie, l'Estrella Polar, que ja està operatiu.

El barco narra les aventures dels tripulants d'un buc escola que es troben aïllats al mig del mar després que un cataclisme mundial hagi submergit tota la terra sota l'aigua. Pel que sembla, ells són els únics supervivents de la catàstrofe.

stats