Premsa
Mèdia 19/01/2012

'El Punt Avui' acomiada 49 treballadors

La direcció i el comitè d'empresa han arribat a un acord per reduir el nombre d'afectats per l'ERO, que inicialment havia de ser de 83 persones

Ara
1 min

BarcelonaLa direcció del grup Hermes –editora d'El Punt Avui– i els representants dels treballadors del diari han arribat a un acord per tirar endavant un ERO que suposarà l'acomiadament de 49 empleats, que cobraran una indemnització de 20 dies per any treballat amb un màxim de 12 mensualitats, el mínim establert per la llei. A més, tots els treballadors de la Corporació Catalana de Comunicació (CCC) –els que formaven part de l'Avui abans de la fusió amb El Punt, el juliol de l'any passat– es rebaixaran el sou entre un 30% i un 40% per equiparar les condicions salarials amb les que tenien els membres de la redacció d'El Punt.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acord arriba després d'un mes de negociacions, i suposa una important reducció del nombre d'acomiadaments, que inicialment havia de ser de 83. De les 49 persones que finalment perdran la feina, la gran majoria, 41, formen part del grup Hermes –la propietària de l'antic El Punt i actualment responsable de l'edició de les comarques gironines del diari– i només 8 corresponen a la CCC.

stats