Twitter

S'ha convertit en 'trending topic'

Gerard Piqué queda eclipsat per #eldeloscuadros a Twitter

La fotografia del defensa del Barça amb Shakira ha generat aquest 'hashtag' per referir-se a un altre dels nois que hi apareix

Després de veure la fotografia en què Gerard Piqué apareix al costat de Shakira, un usuari ha preguntat a Twitter: " ¿Quién es el tío ese que dicen que sale con Shakira?". La resposta ha estat immediatata: " El de los cuadros", li ha contestat un altre tuitaire, en referència al noi que apareix ajupit a la canonada de baix a la dreta de la imatge, amb una camisa de quadres. La broma s'ha convertit en el hashtag #eldeloscuadros, i d'aquí ha passat ràpidament a trending topic de Twitter a Espanya.

Tot just 13 hores després que Piqué pengés a Facebook aquesta imatge en què se'l veu acompanyat de la cantant colombiana, Carles Puyol i altres persones durant la celebració del seu aniversari, més de 8.000 persones ja han dit que "els agrada", i el nombre d'amics del jugador a la xarxa social ha crescut en més de 6.000 persones durant el matí d'avui (de les 868.000 que tenia a les 8 del matí, ha passat a més de 874.000 a les 14). A Twitter, Piqué també segueix sumant seguidors, i ja n'acumula més de 253.000.

Més continguts de