Publicitat
Publicitat

CANVIS AL DIAL

Joan Maria Pou deixa el 'Tu diràs'

Joan Maria Pou no tornarà a presentar l'espai d'esports Tu diràs , que conduïa cada nit a RAC1 des del setembre del 2007, quan va agafar el relleu de Jordi Basté. Va anunciar-ho a l'inici del programa d'ahir, l'últim que va presentar, en què va deixar clar, també, que només abandona la conducció d'aquest programa, però que continuarà al capdavant de les transmissions dels partits del Barça a l'emissora. "Sóc de RAC1 i vull continuar-ho sent molts i molts anys", va dir.

Pou va agrair la comprensió que han mostrat els responsables de l'emissora, i va justificar la seva decisió: "Crec que és el millor per a mi i per al programa". De moment, però, no va avançar el nom del seu substitut a partir del setembre al capdavant del programa líder de la seva franja a Catalunya, amb 114.000 oients diaris segons les últimes dades de l'EGM.

El relleu al Tu diràs és, en principi, l'únic canvi que s'hauria de produir a la graella de RAC1 de cara a la pròxima temporada, després que els presentadors dels principals programes de la casa -Jordi Basté, els Òscars, Quim Morales i Toni Clapés- ja han anunciat al llarg de les últimes setmanes la renovació. L'únic interrogant destacat que queda, i que s'amplifica encara més arran d'aquesta notícia, és el del Primer toc , l'altre programa d'esports, que actualment presenta Raül Llimós.

Més continguts de