Televisió
Mèdia 22/11/2011

'El hormiguero' es queda sense l'Emmy

L'espai que presenta Pablo Motos no ha pogut aconseguir el premi a què optava, que ha recaigut en el format britànic 'The world's strictest parents'

Agències
1 min
Pablo Motos presenta 'El hormiguero'

Nova YorkEl programa d'Antena 3 El hormiguero no s'ha pogut endur el premi Emmy internacional a què optava en la gala celebrada a Nova York la matinada d'aquest dimarts. L'espai que presenta Pablo Motos ha estat superat per la producció de la BBC 3 The world's strictest parents en la categoria de millor format d'entreteniment sense guió. Tot i així, el productor de l'espai, Jorge Salvador, ha declarat a Efe que "només el fet de ser a Nova York és un somni fet realitat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tampoc no s'ha endut el premi la minisèrie Operación jaque, coproduïda per Televisió Espanyola. En la seva categoria s'ha imposat la producció sueca Millennium, que adaptava per a la petita pantalla la popular trilogia literària creada per Stieg Larsson.

L'única producció que s'ha endut més d'un premi és la ficció britànica Accused, que a més del guardó a la millor sèrie dramàtica ha vist com Christopher Eccleston es feia amb l'estatueta que l'acredita com a millor actor. En la categoria femenina, el premi ha estat per a Julie Walters, pel seu paper a la també britànica Mo.

Cal destacar també que el premi a la millor comèdia ha estat per a Benidorm bastards, un espai de càmera oculta de la televisió flamenca que va rebre crítiques per part del consistori del municipi alacantí.

stats