Premsa
Mèdia 04/08/2011

Els mots encreuats de l''ABC' carreguen contra el Tribunal Constitucional

Una de les definicions pregunta per "un alt tribunal que ignora els informes sobre Bildu de Policia i Guàrdia Civil i les sentències sobre el tema del Suprem"

Albert Castellví
1 min
Els encreuats de l''ABC' d'aquest dijous

BarcelonaEls passatemps del diari ABC d'aquest dijous inclouen diverses definicions que carreguen contra el Tribunal Constitucional i la seva sentència, que va permetre que Bildu es presentés a les eleccions municipals del maig. El 2 horitzontal dels mots encreuats diu: "Primeres set lletres del nom d'un alt tribunal que ignora els informes sobre Bildu de Policia i Guàrdia Civil i les sentències sobre el tema del Suprem". El 4 horitzontal hi torna a fer referència: "El que fem molts ciutadans davant dels actes del tribunal indicat al 2 horitzontal". I finalment, el 10 horitzontal demana: "Últimes set lletres del tribunal del 2 horitzontal que empara que Bildu sigui a les institucions basques".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No és la primera vegada que l'ABC aprofita els mots encreuats per incloure missatges amb una alta càrrega ideològica. La setmana passada, el 7 vertical deia: "Embrió procreat per un home i una dona que, segons una ministra, no és humà".

També hi havia missatges poc innocents als últims encreuats del News of the WorldNews of the World. En aquest cas, moltes definicions es referien, de manera més o menys subtil, a les males pràctiques de l'anterior directora del rotatiu, Rebekah Brooks, que van acabar comportant el tancament del diari.

stats