Premsa
Mèdia 06/02/2011

Les entrevistes i les enquestes omplen les portades de la premsa

Rubalcaba seria millor candidat que Zapatero segons els sondejos d'El País i El Mundo

Redacció
1 min
'La Vanguardia'

BarcelonaLa situació d'Egipte continua sent un dels temes predominants a les portades de la premsa, amb titulars com "Egipte inicia el canvi sense fer fora Mubàrak", a la portada de La Vanguardia, o bé "Mubàrak es debilita", a la de l'ABC.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest diumenge, però, entrevistes i enquestes electorals són el que més es repeteix a les portades. L'Avui publica una entrevista amb el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, que encapçala amb el titular: "No faré cap pas endavant, però tampoc cap enrere, per ser primer secretari".

El diari El Punt destaca en portada una entrevista amb el candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, de la qual n'escull la següent declaració: "Quan un és alcalde no es pot moure pel que li diu el partit".

Els dos principals diaris espanyols, El País i El Mundo, publiquen enquestes d'intenció de vot a les eleccions generals de l'any 2012. El País situa la distància entre Rajoy i Zapatero en 15 punts, mentre que el candidat del PP i Rubalcaba estarien separats per només quatre punts. El titular d'aquesta informació és "Rubalcaba és el dirigent del PSOE que més distància retalla davant de Rajoy".

Per la seva part, El Mundo destaca en la seva portada que, segons la seva enquesta electoral, "Rajoy guanyaria per 16 punts Zapatero i per 12 Rubalcaba".

stats