"Volia disculpar-me en un mitjà de comunicació amb gran audiència": les 7 entrevistes que va rebutjar Cañete

Després de les polèmiques declaracions sobre les dones, el candidat del PP va anul·lar una entrevista amb Jiménez Losantos "per motius d'agenda" i va rebutjar les peticions de la cadena SER, 'El País', l'agència Efe, Servimedia, El Confidencial i eldiario.es

El candidat del PP a les europees, Miguel Arias Cañete, ha justificat haver trigat tant a disculpar-se pel seu comentari sobre les dones perquè, segons ha dit, volia fer-ho "en un mitjà comunicació amb gran audiència". Així ho ha assegurat aquest dimecres, a la cadena Cope, cinc dies després d'haver desfermat la polèmica per haver dit l'endemà del cara a cara a TVE amb Elena Valenciano que "el debat entre un home i una dona és molt complicat" i que "si fas un abús de superioritat intel·lectual, o el que sigui, sembla que ets un masclista que està acorralant una dona indefensa".

Però la d'aquest dimecres no és la primera entrevista que Arias Cañete tenia sol·licitada després d'aquelles declaracions. De fet, el PP ha amagat aquests dies el seu candidat i ha anul·lat una entrevista a esRadio amb Federico Jiménez Losantos i ha rebutjat les que li havien demanat la Cadena SER, 'El País', l'agència Efe, Servimedia, El Confidencial i eldiario.es, tal com van denunciar 'El Pais', la SER, eldiario i Servimedia. 'El País' és el diari més llegit de l'Estat i la SER, la ràdio més escoltada.

Segons el PP, Arias Cañete va anul·lar l'entrevista a esRadio "per motius d'agenda", ja que va marxar abans del previst a Extremadura per participar en un acte de campanya amb el president de la comunitat, José Antonio Monago. El PP sosté que les entrevistes d''El País', la Cadena SER o l'agència Efe "mai van tenir data". En les properes hores Cañete també serà entrevistat a TVE.