Televisió
Mèdia 16/06/2011

L'equip d''España directo' troba "repugnant" l'alegria dels treballadors de TVE per la cancel·lació de l'espai

Els representants dels empleats de la cadena celebren la decisió, que implica una reducció dràstica de la producció externa

Redacció
1 min
Pilar García Muñiz presenta 'España directo'

BarcelonaLa desaparició d'España directo de la graella de Televisió Espanyola ha generat un conflicte entre l'equip del programa –format per treballadors de Mediapro, l'empresa responsable de l'espai– i els treballadors de la cadena. Després que ahir es conegués la notícia que el consell d'administració d'RTVE havia decidit no renovar el contracte del programa, els representants de la Unió Sindical Obrera (USO) a TVE van mostrar la seva satisfacció en un comunicat que conclou amb un contundent "Estem d'enhorabona" i en el qual reclamen a la cadena que mantingui el programa en antena però amb producció pròpia i "amb un cost més baix".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Això ha fet reaccionar els treballadors del programa, que en un comunicat no han dubtat a qualificar de "repugnant" l'"alegria" que demostraven els seus companys "no d'empresa però sí d'hores i hores" de feina. I afegeixen: "Durant aquests sis anys hem intentat injectar coratge i ganes a moltes redaccions anquilosades i amb esquemes de treballa gens adaptats a l'escenari audiovisual que estem vivint. I ho hem aconseguit amb gairebé tots... excepte amb alguns companys sindicalistes que avui s'alegren perquè ens hem quedat sense feina".

stats