Publicitat
Publicitat

MITJANS PÚBLICS

El govern espanyol estudia que RTVE i Efe comparteixin serveis per “estalviar costos”

Soraya Sáenz de Santamaría ha reivindicat també la necessitat de "renovar" el consell d'administració de Ràdio Televisió Espanyola

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha explicat avui divendres que l'executiu plantejarà la possibilitat que la Corporació RTVE i l'Agència Efe comparteixin serveis per "estalviar costos que en ocasions es dupliquen" i aconseguir així "una major eficiència".

Les sinergies que busca el govern espanyol s'articularan a través de la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), accionista de les dues empreses de comunicació amb titularitat pública. "SEPI té la important tasca d'analitzar de quina manera Efe i RTVE poden interactuar millor, ser més eficaces i estalviar costos al contribuent", ha afegit la vicepresidenta.
D'altra banda,Sáenz de Santamaría ha parlat també dels "canvis a RTVE" i ha assenyalat que "el que s'ha de fer en primer lloc és renovar" el consell d'administració de la corporació i nomenar el president, una de les primeres tasques del qual serà "l'aprovació dels comptes anuals, que ara per ara no es poden aprovar". "Cal una auditoria de costos en l'àmbit de la corporació i això es farà des SEPI", ha conclòs.

Des de la dimissió d'Alberto Oliart com a president de RTVE el juliol passat, el càrrec l'ocupen de manera rotatòria els membres del consell d'administració de la corporació.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT