Televisió

El canal Esport 3 es presenta amb Tibau, Rosell i Sánchez Llibre

El Twitter @aracomunicacio ho retransmet en directe a partir de les cinc

L'Esport 3, el nou canal dedicat exclusivament als esports de Televisió de Catalunya, es presenta aquesta tarda en un acte que comptarà amb la presència de les principals autoritats esportives del país. Hi seran Ivan Tibau, secretari general de l'Esport; David Moner, de la UFEC; Sandro Rosell, del Futbol Club Barcelona; Daniel Sánchez Llibre, de l'Espanyol, i Jordi Villacampa, del DKV Joventut, entre d'altres presidents d'entitats esportives catalanes.

La directora de TV3, Mònica Terribas, i el cap d'esports, Josep Maria Farràs, seran els encarregats d'explicar tots els detalls sobre aquest nou canal, que començarà les emissions regulars aquest dissabte a la nit. També hi intervindrà el periodista Lluís Canut, que serà el presentador d'un dels programes estrella del canal, Efectivament, una tertúlia nocturna centrada en el Barça que competirà directament amb Punto Pelota, la tertúlia esportiva del canal Intereconomía.

El Twitter @aracomunicació retransmetrà en directe aquest acte de presentació des del Museu Olímpic i de l'Esport, a partir de les cinc de la tarda.

Més continguts de