PRÒXIMES ESTRENES
Mèdia 06/02/2012

Les estrelles de Hollywood emigren a la televisió

La plana major de Hollywood es muda a la televisió. L'èxit de Jessica Lange a American horror story ha animat Shirley MacLaine, Susan Sarandon i Hoffman, entre un llarg etcètera, a provar sort a les sèries.

Natalia Araguás
2 min
Les estrelles de Hollywood emigren a la televisió

BARCELONA.Amb American horror story Jessica Lange ha creat escola. L'actriu, de 62 anys i guanyadora de dos Oscars, feia anys que passava desapercebuda a la gran pantalla. Va arriscar en acceptar el paper de Constance, a priori secundari, a la sèrie de terror de la Fox que aviat emetrà Cuatro. El seu personatge va guanyar importància fins al punt de ser un dels pocs amb punts de sobreviure a una segona temporada que ha promès cares noves. Lange té l'aplaudiment del públic i de la crítica, amb un premi del sindicat d'actors i un Globus d'Or que va arrabassar a la mateixa Sofía Vergara ( Modern family ).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Seguint el seu exemple, Shirley MacLaine ( El apartamento , Irma la dulce ) s'unirà a la ja consagrada sèrie Downton Abbey -que a Espanya s'emet per Antena 3- a la tercera temporada. L'actriu, de 77 anys, donarà vida a Martha Levinson, la mare de la comtessa Cora Crawley. Veient la bona acollida de la ficció als Estats Units, els nous capítols introduiran els familiars nord-americans dels Grantham, entre els quals hi ha MacLaine.

També l'oscaritzada Susan Sarandon s'ha deixat seduir pel boom de les sèries. L'actriu apareixerà en diversos episodis de la tercera temporada de The big C , la comèdia de Showtime creada per Darlene Hunt. Interpretarà el paper de Joy, una dona lluitadora que, després de superar un càncer, aprofita la seva experiència per ajudar altres pacients. Fins i tot Natalie Portman s'ha animat a provar sort com a productora executiva de l'episodi pilot de Scruples per a la cadena ABC. El projecte adapta un bestseller escrit el 1978 per la mare del productor, Tony Krantz, un dels agents d'actors més coneguts de Hollywood. Relata la vida d'una dissenyadora de moda molt poderosa immersa en un món de sexe, venjances i escàndols.

Hoffman, Nolte i Sheen

No només les actrius es muden a la televisió. Dustin Hoffman, de 74 anys, també es queixa que ja no escriuen papers interessants per a ell. Ara es posa a la pell d'un mafiós a Luck , de la cadena HBO, que a Espanya arribarà a Canal + el 20 de febrer. Coincideix amb Nick Nolte, tots dos sota les ordres de Michael Mann, director de films com Enemigo público .

La nova producció de Showtime comptarà també amb una parella de luxe: Michael Sheen i Lizzy Caplan ( True blood ) protagonitzaran l'episodi pilot de Masters of sex , un drama en què donaran vida als pioners de la revolució sexual als 60. Serà la primera experiència televisiva de Sheen després d'una intensa carrera al cinema, en què ha interpretat papers com el de Tony Blair i ha estat dirigit per Stephen Frears, com a The queen .

stats