La 1 estrena 'La caza. Tramuntana', rodada a Valldemossa

La primera temporada de la sèrie va obtenir una quota de pantalla a tot l'Estat del 14%

Quasi dos anys després de l'estrena de la primera temporada, La 1 reprèn aquest dimecres el thriller La caza, que canvia d'escenari i es trasllada dels Pirineus a Mallorca. En aquesta nova entrega de la sèrie, que ara porta el subtítol de Tramuntana, la sergent Sara Campos (Megan Montaner) viatja a Mallorca per investigar la mort de Bernat Cervera, un dels veïns més estimats del poble de Tramuntana i que va ser assassinat davant de tres adolescents. Quinze dies després de començar la investigació, els companys de la Sara li perden la pista. El sergent Selva, a qui dona vida Félix Gómez, que s'incorpora en aquesta temporada, intentarà esbrinar què ha passat amb la Sara. 

TVE busca revifar la seva ficció amb ‘La caza. Monteperdido’

La majoria de les escenes de la nova temporada s'han rodat en diferents localitzacions de Mallorca, com Valldemossa,  el far de Sóller, cala Tuent, Esporles, Andratx i Llucmajor. El rodatge, que es va haver d'interrompre a causa del covid, va rebre algunes crítiques de veïns de Valldemossa que asseguraven que l'equip de la producció havia atemptat contra el patrimoni de la localitat. 

Amb la seva primera temporada, La caza va ser un dels èxits de ficció de La 1. A escala estatal, la sèrie va obtenir una quota de pantalla mitjana del 14% i va ser seguida per 2,1 milions d'espectadors.