Televisió
Mèdia 23/08/2011

Les Spice Girls, a Eurovisió?

Es rumoreja que Geri Halliwell podria intentar reconstituir el grup per representar el Regne Unit a l'edició del 2012 del festival

Redacció
1 min
Les Spice Girls podrien reunir-se per actuar a Eurovisió l'any que ve

BarcelonaFa anys que els resultats dels representants britànics al Festival d'Eurovisió no són especialment satisfactoris. Potser amb l'objectiu de canviar aquesta tendència, l'aposta per l'any vinent podria ser, si més no, sorprenent. Segons un rumor difós per diversos mitjans europeus i del qual es fa ressò la mateixa pàgina oficial del certamen, les Spice Girls podrien tornar a reunir-se per participar en el festival en representació del Regne Unit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons sembla, una de les excomponents del grup, Geri Halliwell, està fent gestions per aconseguir que les altres quatre membres del grup acceptin tornar a cantar juntes. Per ara, però, cap de les altres Spice Girls s'ha pronunciat sobre aquesta possiblitat, i tampoc no n'ha dit res la BBC, que com a cadena pública britànica és l'encarregada de decidir qui serà el representant del seu país.

Recentment, també s'ha especulat amb la possiblitat que l'actor David Hasselhoff participés a Eurovisió en representació d'Holanda, extrem que ell mateix ha desmentit.

stats