Mèdia 08/05/2019

Évole prepara un especial per a una cadena nord-americana llatina

El programa posarà en focus en l'era de Trump`i la comunitat llatina del país

Ara
1 min
Évole prepara un especial per a una cadena nord-americana llatina

BarcelonaTot just ha tancat la seva etapa a Salvados i Jordi Évole ja té en marxa un nou projecte. Segons va explicar ahir a El món a RAC1, està preparant un especial per a una cadena nord-americana llatina sobre l’era de Donald Trump i la comunitat llatina dels Estats Units. En una conversa amb Jordi Basté, el comunicador va explicar que els va arribar una oferta per fer aquest programa gràcies al fet que Salvados s’ha pogut veure arreu del món a través de Netflix, plataforma on hi ha 30 capítols disponibles.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Les entrevistes més globals que hem fet, com la de Maduro i Mujica, allà han tingut una certa repercussió”, assegura el periodista, que ha explicat que li ve molt de gust fer aquest experiment, que serà un parèntesi després dels 11 anys dedicats a Salvados.

https://www.ara.cat/media/jordi_evole-gonzo-salvados-la_sexta_0_2226977438.htmlGonzo substituirà Jordi Évole com a presentador de 'Salvados'

Évole també va explicar que, a banda d’aquest especial, està pensant en un nou projecte setmanal per a Atresmedia però que, més enllà de l’equip que l’acompanyarà, encara no té clar quin serà el fil conductor. A més, va assegurar que, abans de tornar a la televisió, vol conversar amb companys de professió i professionals del món de l’esport que, com ell, han deixat enrere un gran projecte que ha marcat la seva carrera.

stats