Fox Life recupera per a Espanya la sèrie de terror ‘Eye candy’

Explica la història d'una jove que sospita que un dels seus pretendents és un assassí

En una època d’estrenes cada cop més simultànies entre els Estats Units i Espanya, la Fox se salta la tendència per oferir la sèrie ' Eye candy', que arriba aquest dijous (21.40 h) quan ja fa més d’un any que, al seu país d’origen, se’n va anunciar la cancel·lació. El principal ganxo d’aquesta ficció és que està basada en la novel·la homònima escrita per Robert Lawrence Stine, un dels noms imprescindibles del gènere de terror adolescent, sobretot durant la dècada dels 80.

Al llarg de deu episodis, 'Eye candy' desgrana la història de la Lindy, una jove geni de la tecnologia que, seguint el consell de la seva companya d’habitació, s’apunta a un servei de cites per internet. Però ben aviat sospita que un dels seus pretendents és un assassí, de manera que emprèn la missió de desemmascarar-lo amb l’ajuda dels seus amics 'hackers'. Ambientada a Nova York, està protagonitzada per Victoria Justice –habitual de les sèries infantils de Nickleodeon, com 'True Jackson', 'The troop' o 'iCarly'– i Kiersey Clemons –la Bianca de 'Transparent'–. La part masculina l’encapçala Casey Deidrick –'Days of our lifes'–, un detectiu de la policia de la ciutat cap al qual la Lindy desenvolupa una forta atracció.

La supressió de la sèrie va estar motivada per unes audiències discretes. En canvi, les crítiques no la van condemnar: els mitjans americans van tendir a lloar la interpretació de Justice, però les trames, en canvi, no van convèncer. Metacrític li atorga una ràtio d’acceptació del 54%.

Més continguts de