FICCIÓ DELS EUA
Mèdia 18/06/2012

'La família Monster' surt de la tomba per a un 'remake'

La nova versió de La família Monster revelarà com van arribar al 1313 de Mockingbird Lane. El creador de l'adaptació, Bryan Fuller, assegura que serà una barreja de Modern family i True blood.

J.c.s.
2 min
'La família Monster' surt de  la tomba per a un 'remake'

BARCELONALa cadena nord-americana NBC prepara un remake de la sèrie dels anys 60 The Munsters, que va arribar a l'estat espanyol amb el nom de La familia Monster .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Bryan Fuller, reconegut en humor per Criando malvas , és el creador de la nova versió. Bryan Singer en dirigirà els nous capítols, que duraran una hora, en comptes dels 30 minuts de la sitcom original.

Fuller ja ha avançat que està preparant "una mescla de Modern family i True blood ". De fet, els directius de la cadena no li van comprar la sèrie la temporada passada. Tot i això, el president de la NBC li va demanar que continués escrivint l'adaptació. La nova versió es dirà Mockingbird Lane i, segons publica The Hollywood Reporter , aprofundirà en "els orígens del Herman i la Lily (el pare i la mare de la família) i com van fer cap al número 1313" del carrer que dóna nom a la producció.

D'advocada a vampiressa

Per al remake , la cadena farà servir actors coneguts. En el paper del pare, Herman Munster (un Frankenstein), hi situaran Jerry O'Connell, que feia de Woody Hoyt a Crossing Jordan . La mare vampiressa Lily Munster serà Portia de Rossi, que ha interpretat la lletrada Nelle Porter a Ally McBeal i ha fet de nòvia de Julia McNamara a Nip/Tuck .

Els altres actors seran Eddie Izzard, fent d'avi Dràcula, i Mason Cook (Mujeres desesperadas ), com a fill home llop.

Altres intents

L'èxit que va assolir la sèrie en les seves dues temporades, emeses per la CBS entre el 1964 i el 1966 als EUA i la seva àmplia distribució internacional han provocat altres intents de ressucitar-la des de llavors.

Als anys 90 es va estrenar la seqüela Els Monsters avui , que donava vida als personatges després de vint anys tancats al soterrani per culpa d'un experiment fallit de l'avi. Va durar del 1988 al 1991 i va morir després de 72 episodis.

També se n'han fet pel·lícules com Monsters, cap a casa! (1966), La venjança dels Monsters (1981) i Munster's scary little Christmas (1996).

La família dels Monster va ser més nova que innovadora a la Nord-amèrica dels 60. Sempre en clau d'humor, no trencava amb el format habitual de la sitcom, només la posava en un context monstruós. Es diferenciava de La família Adams (1964) perquè partia de personatges típics del terror i no inventats de nou.

En sortir de la tomba, els Monster es trobaran uns EUA sortint de la crisi econòmica, abocats a les xarxes socials i amb un president negre. Quan es va crear la sèrie, només es volien integrar a la vida humana del seu veïnat. Ara, a més, s'hauran d'adaptar a la vida moderna. Al cap i a la fi, només són una família americana de classe mitjana que busca la seva mascota quan la perd, amb l'única diferència que la seva és un drac.

stats