Fibracat TV inicia les emissions regulars amb vuit programes

Les dones i la tecnologia són els dos eixos de la graella del nou canal de TDT

Dues setmanes després de començar a emetre en proves, Fibracat TV, el nou canal de TDT en català, inaugura aquest dilluns les emissions regulars. Ho fa amb una oferta de vuit programes d’entre un i trenta minuts, que giren al voltant de la tecnologia i l’empoderament femení ( els dos eixos de la programació de la cadena) i que busquen portar a la televisió formats similars als que es poden trobar a internet.

El canal emetrà diàriament l’informatiu InfoTech, centrat en l’actualitat digital i tecnològica, i MeteoMón, que oferirà informació del temps de les principals ciutats del planeta. També s’emetran cada dia els microespais Paraula d’autora (un recull de frases cèlebres pronunciades per dones) i Tot deixa marca (que donarà consells als emprenedors per aconseguir l’èxit).

Estat: crític farà propostes culturals amb estil de youtuber, i Emergents presentarà cada dia un videoclip d’un grup musical català poc conegut. A més, cada setmana s’emetrà l’espai d’entrevistes Connectades, en què un assistent de veu conversarà amb dones que destaquin en el seu sector, i Lluna verda, una revisió amb perspectiva de gènere dels contes tradicionals.