Televisió
Mèdia 22/05/2012

El final de 'House' (per als que el volen saber)

'SPOILER': Resum de la trama de l'últim episodi de la sèrie, emès aquest dimarts a la matinada

Reuters
2 min
Hugh Laurie protagonitza 'House'

Los Angeles(Si no voleu descobrir com acaba la sèrie, aneu aquí)

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un funeral, una nova amistat i nombrosos girs de guió han posat el punt final a la sèrie 'House', que aquest dimarts a la matinada ha dit adéu a vuit anys d'èxits. L'últim cas que el doctor Gregory House ha hagut de resoldre abans de tancar definitivament la consulta ha estat el més complex: ell mateix.

Durant les últimes setmanes, les trames havien portat els espectadors a preguntar-se si la sèrie acabaria amb la mort per càncer de l'únic amic de House, l'oncòleg James Wilson, o fins i tot la del mateix protagonista. I l'inici del darrer capítol, titulat 'Everybody dies' ['Tothom mor'] ha insistit en aquesta línia, amb un House suïcida atrapat en un edifici en flames enfrontant-se a les seves pròpies pors i al·lucinant, fins al punt que han reaparegut momentàniament antics pesonatges com Lawrence Kutner, Amber Volakis, Stacty Warner o Allison Cameron.

Al final, però, tant House com Wilson han sobreviscut, i més units que mai, després d'un capítol agredolç, tal com havia promès el creador de la sèrie, David Shore. Tot i els dubtes inicials, House ha optat per la vida i ha intentat sortir de l'edifici, però just llavors s'ha ensorrat a causa de les flames. Els seus companys s'han reunit en un funeral per acomiadar-lo, però ell encara tenia un as a la màniga: havia falsejat la seva pròpia mort per eliminar qualsevol oportunitat de tornar a exercir de metge i per evitar tornar a la presó, amb la intenció de passar el màxim de temps possible al costat del moribund Wilson.

"Sóc mort, Wilson", ha dit el protagonista al seu amic, i li ha demanat com volia passar els seus últims cinc mesos de vida. L'inici del viatge en moto ha estat el comiat definitiu de la sèrie, mentre a l'hospital on treballaven la vida ha continuat endavant.

stats