La franquícia ‘CSI’ s’acaba amb la segona temporada de ‘Cyber’

La CBS ha anunciat que l'últim 'spin off' de la franquícia no tindrà continuïtat

Després de 16 anys en antena i tres spin-off, la franquícia televisiva CSI abaixa la persiana. La cadena nord-americana CBS va informar ahir que CSI: Cyber no tindrà tercera temporada i, per tant, que s’acaben les sèries amb les sigles CSI a la televisió.

Protagonitzada per Patricia Arquette i centrada en els delictes informàtics, CSI: Cyber va estrenar-se el 2014, quan només quedava en antena la ficció original, CSI: Las Vegas. Arquette i el seu equip treballaven a la part més fosca de la xarxa, on els criminals són anònims i la informació no es pot rastrejar. L’última seqüela de la franquícia va recuperar en la segona temporada el personatge que Ted Danson interpretava a CSI: Las Vegas, però aquesta incorporació no va aconseguir millorar l’audiència de la ficció.

Estrenada l’any 2000 als Estats Units, CSI era una sèrie procedimental que se centrava en el dia a dia d’un grup de forenses i criminòlegs de Las Vegas. A Espanya es va poder veure a través de Telecinco. L’èxit de la ficció original, que va tenir 15 temporades, va derivar en tres seqüeles, CSI: Miami, CSI: Nova York i CSI: Cyber.

Més continguts de