FICCIÓ DELS EUA
Mèdia 05/03/2012

El 'friend' Matthew Perry torna amb una nova sèrie

à.g.m.
2 min
Perry va provar sort amb Mr. Sunshine, però la cadena ABC va cancel·lar-la als dos mesos.

BARCELONAMatthew Perry prepara el seu retorn a la televisió, per partida doble. L'actor que encarnava el personatge de Chendler a la sèrie Friends apareixerà de manera recurrent a la sèrie The good wife (emesa a Espanya per Fox). Però el principal projecte que té entre mans és la sèrie Go on , que la cadena americana NBC està preparant de la mà d'un dels productors i guionistes de Friends . En aquest cas, la trama gira a l'entorn d'un periodista esportiu (Matthew Perry) que intenta superar un trauma participant en unes sessions de teràpia de grup. Tot i el punt de partida tràgic, la sèrie tindrà el to de comèdia romàntica, ja que començarà a apropar-se sentimentalment a una de les participants en aquestes sessions (Julie White).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Matthew Perry, de 42 anys, va provar sort anteriorment amb la sèrie de comèdia Mr. Sunshine , una de les més fugaces de la televisió americana: només va durar dos mesos en antena.

La vida després de 'Friends'

Els actors de Friends han tingut més sort a la gran pantalla que no pas a la petita. Matt LeBlanc va protagonitzar Joey , una sitcom en la qual aprofitava el seu personatge de Friends i que va ser cancel·lada tot just després de la segona temporada. David Schwimmer (Ross) i Lisa Kudrow (Phoebe) van fitxar per la segona temporada de Web therapy , que s'emet aquí en obert a través de Showtime, una de les cadenes més minoritàries de la TDT. Courteney Cox (Monica) tampoc va tenir sort amb Dirt , que va ser cancel·lada també després de dos anys. Jennifer Aniston (Rachel) no ha tornat a provar sort en el format de sèries i s'ha concentrat en una exitosa carrera com a actriu de cinema. Tot plegat, resultats discrets per a un elenc que va saltar a la fama perquè va ser el primer de cobrar un milió de dòlars per episodi a Friends . Aquesta sitcom va ser emesa originalment entre el 1994 i el 2004 i va ser model de referència per a moltes de les comèdies televisives posteriors.

stats