RÀDIO
Mèdia 11/07/2012

La COM fulmina quasi tota la graella

La graella de la COM pateix una sotragada i deixa caure la pràctica totalitat de programes i presentadors. L'emissora municipalista vol donar prioritat als programes fets per les ràdios locals associades.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Foto de família dels presentadors dels programes de la temporada d'estiu, que comença el 30 de juliol i acaba el 2 de setembre.

BARCELONA.La COM emprèn un nou model, que es traduirà en l'eliminació de pràcticament tots els programes que ha tingut durant aquesta temporada. Ahir responsables de l'emissora van comunicar a Sergi Mas que prescindien del seu Mas esports . Uns dies abans Ramon Company rebia també la notícia de la fi del Tots x tots , que ocupava la franja de 8 del vespre a 11 de la nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ahir es va saber també que l'emissora deixava de confiar el programa matinal a Jordi Duran. Desapareix també el Sí o sí , presentat per Albert Vico a les 3 de la tarda, tot i que la intenció és seguir comptant amb aquest presentador per a algun altre projecte. Podria continuar també La cuina de Carbó (amb Mireia Carbó, a les 12 del migdia). En canvi, l' Extrarradi, que ocupava la franja de tarda, de 4 a 7, amb Olga Vallejo, cau de la graella. I Ramon Miravitllas, que presentava La nit a quarts de dotze, tampoc no seguirà.

"No podem avançar encara cap dels noms de la temporada que ve, perquè no estan tancats -explicaven a l'ARA fonts de l'emissora-, però sí que podem explicar que la nova graella implicarà més presència dels programes fets a les emissores municipals".

De fet, la programació de l'estiu ja assaja aquest model: la meitat de les hores d'emissió de les cinc setmanes estivals d'enguany (del 30 de juliol al 2 de setembre) estan produïdes per ràdios d'Amposta, Olesa de Montserrat, la Garriga, Vilanova i la Geltrú i així fins a 13 emissores que aporten continguts a la matriu.

La plantilla, pendent

Mentre es configura la graella del curs que ve, la plantilla de COMRàdio viu expectant pel seu futur laboral. Un pla de viabilitat presentat per l'empresa a la Diputació preveu l'eliminació d'un terç dels 250 llocs de treball existents, comptant-hi la Xarxa de Televisions Locals. Aquests dies s'han extingit també diversos contractes de les persones que treballaven a compte de la productora Lavínia. En canvi, alguns treballadors que pertanyen a Antena Local (de Mediapro) han estat renovats, tot i que amb condicions diferents.

stats