Publicitat
Publicitat

El gestor Ignacio Corrales serà el nou director de TVE

El consell d'administració de RTVE té previst nomenar avui Ignacio Corrales nou director de la televisió pública espanyola. Amb aquest nomenament es completa la renovació de la cúpula de l'ens, des que Leopoldo González-Echenique es va fer càrrec del timó de la corporació. De fet, ha estat inèdit que la renovació comencés per baix, amb el nomenament de Julio Somoano com a cap d'informatius, un càrrec que depèn del director de TVE i que, per tant, aparentment hauria de ser ell qui nomenés.

Ignacio Corrales (Santander, 1964) és exdirectiu de Vértice 360º, una de les productores més rellevants de l'Estat. A finals dels noranta va ser directiu de l'empresa Multipark, també especialitzada en la producció de continguts audiovisuals. El seu nom va ser un dels quatre finalistes, entre més de 100 aspirants, a dirigir l'Escola de Cinematografia i l'Audiovisual de Madrid. Entre les tasques que assumirà hi ha la gestió d'una retallada de 200 milions d'euros en el pressupost de TVE, que de moment s'ha notat en la paràlisi de bona part de l'oferta de ficció de la cadena. A més, TVE ja no és líder a l'Estat i ha caigut a la tercera posició.

D'altra banda, Santiago González, el director sortint, prepara el seu retorn al sector privat de la mà de la productora audiovisual Secuoya.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT