Mèdia 06/07/2011

El govern espanyol aixecarà el veto sobre la ILP 'Televisió sense fronteres'

Redacció
1 min

BarcelonaEl ministre de la Presidència del govern espanyol, Ramón Jáuregui, s'ha compromès a aixecar el veto a la tramitació de la ILP Televisió sense fronteres, segons ha informat avui Acció Cultural del País Valencià. En una reunió celebrada ahir a la Moncloa, Jáuregui va comunicar a ACPV que el veto s'aixecarà "en un futur immediat" i que "a principis de setembre se sotmetria a la votació de presa en consideració al Congrés".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta ILP va ser signada per més de 650.000 persones i permetria impulsar l'espai de comunicació de les llengües catalana, basca i gallega i té com a objectiu bàsic garantir la recepció directa de les emissions de ràdio i televisions autonòmiques realitzades en les llengües incloses en l'àmbit de protecció de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries en les altres comunitats autònomes amb les quals es comparteix llengua.

En el cas del País Valencià i Catalunya, l'aprovació al Congrés d'aquesta ILP permetria que TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana de Mitjans es poguessin tornar a veure al territori valencià alhora que els canals de Ràdiotelevisió valenciana arribarien a les comarques catalanes.

stats