En breu
Mèdia 28/06/2012

El diari gratuït 'Qué!' tancarà demà l'edició impresa

1 min
El diari gratuït 'Qué!' tancarà demà  l'edició impresa

La web continua

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari gratuït Qué! es publicarà demà en paper per última vegada, segons ha pogut confirmar l'ARA. El mitjà mantindrà la seva edició digital, però tot i així la plantilla es veurà reduïda. El nombre d'acomiadaments que implicarà el canvi de model, així com les condicions amb què abandonaran l'empresa els treballadors que perdin la feina, s'hauran de pactar en una reunió que tindrà lloc avui entre el comitè d'empresa i la direcció. Actualment el diari té una cinquantena de treballadors.

Dos milions de pèrdues

El grup Vocento, propietari del mitjà, s'ha vist abocat a tancar el diari després que durant l'últim any acumulés unes pèrdues d'uns dos milions d'euros. De fet, des que es va començar a publicar, l'any 2005, el diari mai no havia generat beneficis, malgrat que poc després del naixement ja havia superat en tirada l' ADN i el Metro i s'havia situat com el segon gratuït més llegit a l'Estat.

El tercer gratuït que tanca

Amb la desaparició de l'edició en paper del Qué! el mercat espanyol de diaris gratuïts haurà perdut tres de les quatre capçaleres amb què comptava: a principis del 2009 va tancar Metro , i al desembre va desaparèixer l' ADN . Ara només quedarà un diari gratuït a l'Estat, el 20 minutos -el primer que es va posar en marxa, el febrer del 2000-, que el mes passat va anunciar la intenció de presentar un ERO.

stats