Publicitat
Publicitat

ATACS A LA XARXA

El grup de 'hackers' LulzSec assegura que es retira

Després de 50 dies d'atacs informàtics gairebé ininterromputs, el grup LulzSec ha assegurat que deixa la seva ciberactivitat. En un post penjat al seu blog, farcit d'ironies, explicaven: "Durant els últims 50 dies hem estat molestant i esquivant la seguretat de webs d'empreses, governs, la població en general i qualsevol altre estament senzillament perquè podíem. Tot per entretenir els altres generosament: la vanitat, la fama, el reconeixement... Tot això està eclipsat pel nostre desig envers el que estimem: la crua i ininterrompuda emoció caòtica de l'entreteniment i l'anarquia".

LulzSec ha aconseguit durant la seva breu singladura comprometre webs d'organismes aparentment blindats com la CIA, InfraGard (que té com a soci l'FBI) i la Policia d'Arizona. Sony ha estat també víctima dels seus atacs, que es coronen sempre amb el lema "Rient-nos de la teva seguretat des del 2011".

El grup manté vincles amb Anonymous i, segons diverses fonts, haurien aparcat la vena més àcrata i aleatòria per fer costat a aquest col·lectiu, més compromès des del punt de vista polític. "Junts, units, podem aturar els nostres opressors comuns i imbuir-nos del poder i la llibertat que mereixem", explicava el comunicat, que es pot trobar a pastebin.com/1znEGmHa .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT