Publicitat
Publicitat

RECULL DE PROPOSTES PER A TOTA MENA DE LECTORS

Inclou un miler d'idees de turisme de proximitat per a les vacances

Una guia per a l'estiu, amb l'ARA

Des d'una cala desconeguda fins a activitats d'aventura, passant per propostes per fer en família. És el que ofereix la guia de vacances que es podrà aconseguir amb l'ARA diumenge vinent.

El diari ARA oferirà una guia completa de propostes per a l'estiu, elaborada per la revista Descobrir Catalunya , diumenge que ve, dia 5 de juny. La guia se centra en propostes de turisme de proximitat, d'arreu dels territoris de parla catalana, i es divideix en dues parts. La primera, amb propostes desenvolupades; l'altra, amb un caràcter més pràctic.

A la primera, s'hi podran trobar 350 propostes dividides en seccions temàtiques, que inclouen des de platges i cales desconegudes i llocs per descansar, com balnearis, fins a activitats d'aventura. També hi haurà altres opcions molt variades, com per exemple monuments i museus, cases rurals i restaurants, tallers i rutes per fer en família, o bé fires i festes populars. Un total de dotze categories que satisfaran tota mena de lectors.

A la segona part de la guia, que està organitzada per comarques, hi haurà una llista completa d'allotjaments -sobretot, cases i establiments de turisme rural-, llocs per visitar, i també restaurants on menjar. Cadascun d'aquests llocs, amb la informació pràctica imprescindible, com l'adreça, la web, el número de telèfon i el preu aproximat. En total, la guia inclou un miler d'idees de turisme de proximitat per a l'estiu.

Aquesta guia es podrà comprar diumenge vinent, juntament amb el diari ARA, per 4,95 euros.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT