CASAMENT REIAL
Mèdia 26/04/2011

Les cadenes de televisió espanyoles aposten per la boda reial britànica

Antena 3, Telecinco, TVE i Cuatro tindran enviats especials que cobriran en directe el casament de Guillem i Kate i, des d'avui mateix, despleguen una programació especial sobre l'esdeveniment reial

Agències
1 min
El Príncep Guillem d'Anglaterra i la seva promesa, Kate

BarcelonaEl casament del príncep Guillem d'Anglaterra amb Kate Middleton el proper divendres té tots els números de convertir-se en un esdeveniment televisiu de gran repercussió mundial. El govern britànic creu que uns 2.000 milions de teleespectadors seguiran les retransmissions de l'acte que facin les cadenes de cada país.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Antena 3, Telecinco, TVE i Cuatro són les cadenes espanyoles que han fet una aposta més forta per a cobrir l'esdeveniment, amb enviats especials i l'emissió de programes dedicats a l'esdeveniment des d'avui mateix.

TVE cobrirà el casament reial des dels diferents magazins de la cadena i l'equip d'informatius estarà present a l'esdeveniment en directe, amb personal de la corresponsalia a Londres, que dirigeix Anna Bosch.

Antena 3 emetrà un especial d'Espejo Público, de la mà de Susanna Griso, i el programa nocturn DEC, de Jaime Cantizano, també serà monogràfic del casament. De fet, la cadena comença a escalfar motors per l'esdeveniment avui mateix i aquesta nit emetrà en prime time la minisèrie Guillermo y Kate, una historia real.

Per la seva banda, Telecinco també inicia la cobertura del casament reial avui amb un programa especial de La Noria a les 22.00 hores, que inclourà el reportatge El club de las princesas por sorpresa. El dia del casament, el magazín El programa de Ana Rosa oferirà un programa especial de sis hores amb informació en directe de l'esdeveniment reial.

Cuatro també dedicarà la franja del matí a la cobertura del casament i el magazín Las mañanas de Cuatro del divendres comptarà amb les informacions d'un corresponsal enviat a Londres per l'ocasió.

Els informatius de La Sexta també cobriran l'enllaç, però no tenen previst fer cap informació especial, segons han assenyalat fonts de la mateixa cadena.

stats