Mèdia 17/04/2015

"Amb tots els respectes, senyor Cruanyes": la carta homòfoba contra el conductor del 'TN'

Una carta al director d''El9Nou' recrimina al periodista haver adoptat un nen, l'acusa d'egoista, afirma que de gran el pot "imitar" i diu que "quan tots i totes siguin com vós i la vostra parella, s'extingirà la raça humana"

Ara
1 min
Els nous ‘TN’ no han millorat l’audiència

BarcelonaEl passat dia 7 Cruanyes va explicar al seu compte de Twitter que acabava de ser pare, raó per la qual havia deixat de presentar el 'Telenotícies'. Aquells dies, Cruanyes era als Alps cobrint la tragèdia de Germanwings. "Volia compartir amb vosaltres que el meu marit i jo hem estat pares", deia el periodista, en un anunci molt comentat a les xarxes.

Aquest divendres 'El 9 Nou' publica la carta d'un lector que diu que "accepta" l'homosexualitat de Cruanyes tot i que li produeix "grinyolament". "El fet que vosaltres hagueu escollit un sistema de convivència homosexual potser ningú no us ho pot discutir", diu, per passar a recriminar el fet que dos homes hagin adoptat un nen, i hagin triat el "destí d'un infant que no pot pas opinar". "Com ho sabeu que el vostre exemple no el guiarà cap al mateix destí?", es demana, abans de concloure que "quan tots i totes siguin com vós i la vostra parella, s'extingirà la raça humana".

Fonts d''El 9 Nou' han explicat a l'ARA que la política del diari passa per no censurar cap carta, sempre que no s'estigui produint cap delicte.

carta director cruanyes
stats