Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

L'Hospitalet fa marxa enrere i estudia ara no tancar la ràdio local

El futur de la televisió encara és incert. L'alcaldessa, Núria Marín, hauria reconsiderat la decisió per no perdre el suport d'ICV al govern

L'alcaldessa de l'Hospitalet, la socialista Núria Marín, hauria decidit fer marxa enrere i no tancar, de moment, la ràdio municipal, segons informa l'ACN . Per garantir-se la governabilitat de la segona ciutat de Catalunya, l'alcaldessa hauria acceptat retirar la proposta de tancament de Ràdio l'Hospitalet que tenia pensada sotmetre a votació dels grups polítics en el ple municipal del proper divendres. El tancament de la televisió, en canvi, sí que segueix endavant.

La decisió de reconsiderar el pla té lloc després que ICV-EUiA, soci dels socialistes a l'alcaldia, amenacés amb la seva sortida del govern si s'executava el tancament de la ràdio i la televisió locals. El PSC justificava el tancament de la ràdio i la televisió per reduir la despesa municipal en aquest context de crisi. Aquest dijous al matí, Marín es reunirà amb Asun Romero, representant de CCOO, i amb Joan Barrachina, de la UGT i exmembre de la llista del PSC, per abordar el cas i buscar-hi alternatives.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT