Mèdia 31/10/2011

Un humorista irlandès acusat d'homòfob anuncia que és gai en ple xou

Oliver Callen, que havia estat criticat pels seus acudits sobre homosexuals, sorprèn l'audiència anunciant la seva homosexualitat en un programa de televisió en directe

Ara
1 min

BarcelonaL'humorista irlandès Oliver Callen, que havia estat acusat d'homòfob per les seves bromes sobre l'orientació sexual d'alguns famosos del seu país, ha desmentit la seva homofòbia i ha asegurat que és gai en un programa de la televisió irlandesa aquest cap de setmana, segons publica el diari online The Huffington Post.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Callen havia protagonitzat titulars a irlanda per les seves paròdies del futbolista Paul Galvin en què assegurava que la passió per la moda de l'esportista li havia nascut després "de molts anys dins de l'armari". El propi Galvin, segons The Huffington Post havia assegurat que veure la impressió que Callen transmetia d'ell "al sofà amb els meus pares" va ser "la nit més terrible de la meva vida".

L'humorista va aparèixer dissabte en el programa The Saturday Night Show. S'esperava que defensés les seves paròdies, però va sorprendre l'audiència. "Deixem les coses clares. No sóc homòfob perquè soc gai. Gran cosa!", va dir.

stats