20/02/2011

Els imbècils envaeixen la tele

2 min

Cuatro ha estrenat (amb bon èxit d'audiència per a la cadena) el programa Hijos de papá . És una suma de Mujeres ricas més Gran Hermano més Granjero busca esposa . Consisteix a fer una selecció acurada de joves mimats adinerats i ganduls que no foten brot, emportar-se'ls a conviure junts en una casa i desubicar-los finalment en l'àmbit rural-laboral perquè aprenguin a guanyar-se les garrofes durament pel seu compte.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

És una opció més d'aquesta tele que s'està posant de moda (especialment a Cuatro i La Sexta) on tot es basa a mostrar l'excentricitat: tant és que siguin Mujeres ricas com Princesas de barrio . Tant li fa l' Hermano mayor com Generación Ni-ni . És igual si és Cambio de família com Casadas con Hollywood . Tots es basen a mostrar l'excentricitat i peculiaritat de persones que puguem pensar que justegen.

A Hijos de papá hi juga un factor essencial que podríem anomenar Efecte Cocodrilo Dundee: allunyar els protagonistes del seu àmbit natural i obligar-los a viure en un entorn que els és hostil. El conflicte està garantit i els desequilibris emocionals també. Dos bons ingredients per al caldo de cultiu televisiu.

El programa, a més, és un gran generador de frases cèlebres: " A mi me gusta que se note que estoy operada ", " Bienvenidos a mi segunda residencia ", "¿ Tu haces algo? Yo no. Nada " o " Me gustaría ser modelo pero me da pereza lo de los castings " et fan aixecar les celles i et provoquen un somriure de circumstàncies.

Impagable l'instant en què una de les protagonistes abonyega el Mercedes descapotable en una cruïlla i, històric, el pare que abans que el seu fill es tregui el carnet de conduir li compra un Porsche Cayenne " para motivarlo a que se saque el carné ". Fa mesos que el té al garatge i el noi encara és hora que obri un manual de conducció. Esperem amb candeletes un futur Padres imbéciles que segur que donarà molt de si...

stats