Publicitat
Publicitat

La indústria cinematogràfica nord-americana accepta que els usuaris de Megaupload puguin recuperar els fitxers legals

La Motion Picture Association of America considera "essencial" que els tribunals que reobrin l'accés als usuaris s'encarreguin de supervisar que els continguts són legals

La Motion Picture Association of America ( MPAA ) , en representació de la indústria cinematogràfica nord-americana , ha acordat que els usuaris puguin accedir als arxius de Megaupload legals emmagatzemats en els servidors d'aquest lloc web.

En una carta l'advocat de la MPAA recorda que " les condicions per a l' ús de Megaupload són rebutjar qualsevol garantia d'un accés continu als continguts descarregats ". Tot i això, " la posició dels membres de la MPAA és que si el tribunal vol permetre als usuaris la recuperació d'arxius , és essencial que aquest mecanisme inclogui un procediment per assegurar que els continguts als quals  s'accedeix no van ser a rxius descarregats prèviament de forma il·legal".

Els servidors de Megaupload estan  inutilitzables des del 19 de gener del 2012. A l'abril d'aquest any, la MPAA s'havia pronunciat a favor de la preservació d'aquestes dades, que considera que poden demostrar que el lloc va ser utilitzat principalment amb fins de descàrrega il·legal .

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de