Una televisió de Mallorca diu "gallina" a l'alcalde de Palma, un rebel del PP

El privat Canal 4 emet un atac directe a Mateu Isern, enfrontat a José Ramón Bauzá

"Covard, mesquí, irresolut, apocat, gallina, acoquinat i pusil·lànime" són alguns dels insults que el Canal 4 de Mallorca, en un informatiu, va dedicar abans d'ahir a l'encara alcalde de Palma, Mateu Isern, dissident de la línia oficial del PP balear marcada pel president José Ramón Bauzá, ara en funcions. Escolteu-ho a partir del minut 3:10. La notícia del canal privat, que és sobre una reunió de la junta directiva regional del PP balear, parla de la situació al partit després de la derrota del PP però dedica un bon fragment a insultar Isern. El presentador l'anomena "un batle covard" i el posa al sac "dels que apunyalen els seus companys per l'esquena" mentre es queixa que no digués res sobre Bauzá a la reunió.

La veu en off de la notícia critica Isern i "altres membres del PP que durant anys han callat i davant els darrers resultats electorals del Partit Popular encapçalat per José Ramón Bauzá s'han fet forts i intenten ara treure el cap". "Isern és qui personifica més clarament la postura còmoda, egoista, poruga i sobretot covarda de qui no gosa fer una passa endavant", insisteix la notícia, i repeteix una vegada i una altra que només critica el president en funcions, José Ramón Bauzá, per l'esquena. "Isern, aquell que presumeix d'una bona gestió però no sent l'olor dels cadàvers que arrossega al seu darrere", continua la notícia, que també el qualifica d'"inepte" i "inútil". "És incapaç de treure la màxima eina urbanística, inepte per gestionar congressos, inútil per fer front al càncer de la corrupció", remata la notícia, i afegeix que l'encara alcalde té "somriure de senyor però treu els punyals i els clava per l'esquena sense miraments".

Bauzá i Isern han tingut diferències durant gairebé tota la legislatura. L'alcalde de Palma, tot i que és del PP, té fama de ser més dialogant i no ha arribat a una situació tan tensa amb l'oposició com la que ha arribat a tenir el president. Les diferències entre tots dos polítics han arribat al punt en què Isern, sense el suport la direcció del partit, va haver de desistir de presentar-se com a candidat a les eleccions del 24-M, cosa que  pot haver perjudicat el PP a les eleccions.

Més continguts de