TECNOLOGIA
Mèdia 25/03/2011

Primeres cues per aconseguir l'iPad 2

L'aparell s'ha posat en venda aquesta tarda i els compradors han de fer llargues esperes per aconseguir-lo

Redacció
2 min
El primer comprador d'un iPad 2 a Barcelona, aplaudit pels treballadors de la botiga Apple a la sortida / REUTERS

BarcelonaLes botigues de tecnologia d'arreu de Catalunya acumulen cues de compradors per aconseguir l'iPad 2 que s'ha posat en venda aquesta tarda. Alguns usuaris han tuitejat les seves esperes des de Sabadell, a l'Apple Store de Barcelona o al nou centre comercial de Las Arenas. A la botiga Apple Store de Barcelona, els treballadors han rebut amb aplaudiments als primers compradors que a les cinc de la tarda s'han acostat a la botiga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou tablet d'Apple, l'iPad 2, ja es pot comprar a les botigues catalanes. Des de primera hora d'aquesta tarda l'aparell està disponible a les botigues que habitualment venen productes de tecnologia, tot i que des de bon matí es podia comprar per internet. Si es fa per aquesta via, la companyia ofereix la possibilitat de gravar-hi un missatge personalitzat i l'enviament gratuït a casa.

Pel que fa als preus, l'iPad 2 només amb WiFi es pot aconseguir per 479 euros (el de 16 Gb de capacitat) o per 679 (el de 32), mentre que l'iPad 3G es pot trobar per 599, 699 o 799 en funció de la capacitat, que és de 16, 32 o 64 Gb.

El preu de les dades

D'altra banda, les companyies telefòniques ja han explicat les seves tarifes de dades pels seus clients que vulguin connectar-se a través d l'iPad 2 3G. Així, Movistar ofereix un preu de 15 euros mensuals amb un consum de fins a 200 Mb de descàrrega; de 25 euros fins a 1 Gb. i 39 euros la opció de fins a 5 Gb de descàrrega.

Mentrestant, Vodafone planteja una tarifa de 15 euros al mes per 500 megues o bé de 32 euros amb dos Gb. de descàrrega. Finalment, Orange disposa d'una única tarifa de 35 euros al mes o bé una opció de prepagament de 3,5 euros al dia.

stats