COMUNICACIÓ
Mèdia 08/10/2011

Us ensenyem més pàgines de l'ARA de Miró

El temps està il·lustrat amb el quadre 'Cap a l'arc de Sant Martí' (1941) i expliquem com Iberia li ha tallat les ales a Vueling amb l'obra "Personatge i ocell"

Ara
1 min
Miró

BarcelonaEl diari d'aquest diumenge té una part de joc. No hi ha fotos i els quadres de Miró estableixen un diàleg amb l'actualitat. És l'ARA de Miró, dedicat a l'univers de l'artista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les claus d'avui, les dues planes que obren el diari, i Passi-ho bé, les que el tanquen, no se n'escapen i també estan il·lustrades amb quadres del pintor. Cap a l'arc de Sant Martí (1941) és el quadre escollit per il·lustrar la previsió del temps de Marc Candela.

"Miró és ideal per recordar-nos el nen que tenim dins", diu Juanjo Sáez en la seva vinyeta. Els Òscars desafien les imatges imponents amb un particular "homenatge a Miró, segons dos estudiants de la Logse".

La figura de l'ocell, tant present en l'obra de Miró ha anat clavada per a la secció d'Economia. Us expliquem com Iberia li ha tallat les ales a Vueling amb l'obra Personatge i ocell.

L'objectiu de l'ARA amb aquesta edició especial és difondre l'univers mironià i, especialment, la seva obra política, objecte de l'exposició retrospectiva que la Fundació Miró prepara per inaugurar el 15 d'octubre i que s'obrirà al públic el dia 16. Estarà oberta fins al 18 de març i es titula L'escala de l'evasió. La formen 150 peces d'un període que va des del 1917 fins al 1974.

stats