Mèdia 06/03/2013

José Luis Moreno anuncia la creació d'un nou canal de televisió basat en programes d'entreteniment

L'empresari ha assegurat que al setembre podrien començar les emissions del nou canal i que compta amb la inversió de dos grans grups internacionals

Efe
1 min

ValènciaEl productor José Luis Moreno ha anunciat avui el llançament d'un canal nacional de televisió dedicat a l'entreteniment que podria començar a emetre el setembre vinent. Segons ha avançat Moreno en una roda de premsa celebrada avui a València, el canal comptarà amb la inversió de "dos grups internacionals" de comunicació i dedicarà bona part de la seva programació a "ajudar a viure".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Ens ensenyen art dramàtic, periodisme i fins i tot aeromodelisme, però no ens ensenyen a viure, a enfrontar-nos a nosaltres mateixos i a acceptar que tenim una data de caducitat", ha explicat el conegut empresari de l'espectacle. Moreno ha assegurat que no es tracta de fer un manual de vida sana, sinó de programes perquè una persona comprengui la importància d'una vida sense "agressions" polítiques o socials, continguts que "ja s'emeten en altres països" i que funcionen "molt bé".

En la seva opinió, tots els canals de televisió espanyols "estan excessivament polititzats", per la qual cosa la nova cadena en la qual Moreno participarà es limitarà a oferir "entreteniment amb lletres majúscules".

stats