Periodisme
Mèdia 01/05/2011

Clausurada la sisena Trobada de Joves Lectors

Estudiants de periodisme i editors de premsa local i comarcal han debatut sobre el present i el futur dels mitjans de proximitat

Redacció
1 min

BarcelonaLa sisena Trobada de Joves Lectors, que cada any organitza l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPC) en col·laboració amb la Xarxa d'Universitats Joan Lluís Vives, ha tingut lloc aquest divendres i dissabte a l'alberg Mas Silvestre de Canyamars (Maresme). Un any més, la trobada ha servit perquè estudiants de Periodisme d'universitats d'arreu dels territoris de parla catalana posessin en comú les seves inquietuds sobre la situació actual i futura del sector i debatessin amb els editors sobre la professió de periodista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Trobada posa especial èmfasi en la premsa local i comarcal, que està notant especialment els efectes d'una crisi, econòmica i de model empresarial, que complica la subsistència de tot el sector. Segons els editors, a més, la premsa de proximitat és un dels punts més dèbils de molts estudiants de Periodisme, que no només són potencials lectors sinó els futurs professionals d'aquests mitjans.

stats